CBD.fi

Tämän blogin tarkoitus on kertoa lääkekannabikseen liittyvistä asioista.

Lääkekannabikseen liittyy mahdollisuuksia, uhkia joita julkisuudessa usein liioitellaan ja niitä sekoitetaan hieman kirjoittajasta ja kannasta riippuen.

Täältä et löydä totuutta, vain yhden itseään lääkekannabiksella lääkitsevän potilaan mietelmiä, linkkejä (tosin rajoitetusti), ehkä myöhemmin myös muutakin aiheesta. Päällimäisenä asiana on tällä hetkellä edullisemman lääkkeen saaminen markkinoille.

Sana lääke on hieman vaikea kun puhutaa kannabiksesta. Riippuen katsontakannasta olisikin ehkä selvempää puhua vaikkapa yrtistä koska kuten, jos lisää luet osoitan, lääkkeenä puhuminenkaan ei välttämättä ole oikein ja huumehan on sitten ihan erijuttu…

Olen keväällä 2015 jättänyt lääkeidenhintalautakunnalle pyynnön vahvistaa lääkkeenä käyttämäni Bedrocan Cannabis Flos varieteit valmisteen tukkuhinta, jotta KELA-korvaus asia etenisi. Näillä näkymillä päätös tästä tulee alkusyksystä 2015.

Enkä malta tässä olla mainostamatta Lääkekannabiksen käyttäjien yhdistys ry:tä, yhdistys on edunvalvoja lääkekannabikseen liittyvissä asioissa. Mukaan voi liittyä vaikka et olisikaan virallisen reseptin haltija. Suosittelen!

Terveisin

Pedro Viljanen

pedro@cbd.fi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *