Lääkäri lopetti lääkekannabis reseptien kirjoittamisen

Sain postia, siinä kerrottiin että lääkärini lopettaa Lääkekannabisreseptejen kirjoituksen.

Syy tähän on hieman usvassa, mutta kuulopuheiden perusteella kyse on siitä että Valvira suuressa viisaudessaan olisi asettanut joitain hankalia lisävaateita reseptien kirjoittamisen ehdoksi. Koska täyttä varmuutta siitä mistä tässä on kyse ei ole, ei ehkä ole aihetta spekuloida asialla sen enempää…

Yli 200 lääkekannabiksesta apua saavaa potilasta on näin jäänyt ilman lääkäriä.

Joidenkin tilanne on suorastaan kriittinen koska heidän oireensa pahenevat ja uudesta lääkäristä ei ole tietoa. Joillain potilailla on jopa taipumusta itsensä vahingoittamiseen, toivotaan että kaikki he saavat avun ajoissa.

Nyt on tärkeää toimia yhdessä, Lääkekannabiksen käyttäjien yhdistys ry toivottavasti kykenee auttamaan meitä tässä tilanteessa, ainakin yleensä, edunvalvonta yhteisesti on tapa saavuttaa toivottuja päämääriä.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *